Bloggen en online geld verdienen met Adsense óf Chitika Ads, Affiliate programs en Articles...

Saturday, December 30, 2006

Hoe verdien je Geld met je Blog...?

Vraag: "Hoe verdien je geld met je Blog?"


Antwoord: Geld verdienen met je Blog is tegenwoordig erg 'in', voor diegene die dan ook serieus geld willen verdienen met Bloggen, zijn tegenwoordig dan ook al tal van mogelijkheden beschikbaar.

Om dan gelijk de belangrijkste mogelijkheden te noemen, zeg ik (dus als antwoord):


1) Plaats interessante tekst, info, 'articles', etc. op je Blog, waarbij het zéér aan te raden is om over een onderwerp te schrijven waar je bekend mee bent.

Ben orgineel en laat het vooral géén gekopiëerde tekst zijn, althans het grootste gedeelte van je tekst, want hoe je het ook wend of keert..."Content ís King!" En op de lange termijn zowieso...

Je hoeft uiteraard niet álles zelf te typen, dus voor goede 'articles' kun je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op de vele 'Article Directories'. (Check o.a. GoArticles.com maar eens even, lees wel even de voorwaarden.) En als je op zoek bent naar échte orginele 'articles', speciaal voor jouw geschreven? Dan moet je hier maar eens een kijkje nemen: Home Business Niche Article Club. Houd er wel even rekening mee dat dit soort 'Article Writers' wel maar een beperkt aantal nieuwe leden per keer/periode aannemen, maar dan heb je ook wat. Namelijk échte 'fresh content'!

En dan heb je nog de 'Crème de la Crème' op 'content' gebied, namelijk de Private Label Rights Articles! Oftewel PLR Articles, dit zijn wel altijd 'membership' sites. Waar ik persoonlijk maar één favoriet heb en dit is dan ook écht een aanrader, al zeg ik het zelf ; )

Nieuwschierig geworden? Nou, waar ik het dus over heb is PLR Pro..."Because Content Is King". Daar krijg je dus (uiteraard tegen betaling) maar liefst 440 Articles per maand! Plus nog een heleboel 'tools' én les-materiaal over alles wat maar met Article én Internet Marketing te maken heeft...há, meer heb je eigenlijk niet nodig. Bovendien hebben ze ook nog eens een (privé) forum waar dat alles besproken en beantwoordt wordt.


Wat wil je nog meer?


Meer weten mischien...? Ga dan gewoon even naar hun site: www.plrpro.com

2) Plaats Google advertenties, oftewel Adsense Ads op je Blog (Wel eerst even aanmelden bij Google Adsense.) en anders zijn er nog wel een paar andere interessante Google Ads alternatieven, zoals: Yahoo Ads, Msn Ads, Speedy Ads, enz.


3) Plaats Affiliate advertenties op je Blog. (Mijn favoriete bron is ClickBank.com.) en ook daar zijn er weer interessante alternatieven voor te vinden.

4)
En dit is eigenlijk een vereiste, oftewel régel nummer 1 en dat is dat je de Engelse taal beheerst, op een 'redelijk' niveau! Tenzij je nog 10 jaar wilt wachten voordat het hier ook 'in' is... ;-) en dan nog zou hier de 'markt' er te klein voor zijn...naar mijn mening.

En dit zijn echt de allerbelangrijkste mogelijkheden om dus serieus geld te verdienen met je Blog. En dan komt er natuurlijk nog heel wat meer bij kijken, maar daarover later meer...óf bezoek ook even de andere sites die hier besproken worden als je niet wilt of kunt wachten.

Overigens, ik wilde dit eigenlijk tot later bewaren, maar als je de Engelse taal toch al beheerst en je wilt eigenlijk gewoon meteen aan de slag, dan kan ik maar één ding zeggen...en dat is dat je 'mijn mentor' maar eens meteen moet ontmoeten (virtueel gezien natuurlijk ;-)! Hij is echt ongelogen 'Dé Blog Doktor'! Mijn god nog aan toe! De strategiën die hij gebruikt zijn écht niet van deze planeet én hij legt ze dus allemaal stap-voor-stap uit in zijn E-Book, die overigens al een hele tijd op nummer 1 stond (mischien nog steeds...) bij Clickbank!

Check zijn site eerst maar eens even: **AANBIEDING** Tijdelijk Voor Maar $27.-!!! Blogging2TheBank.com


En om dan maar gelijk even in het kort uit te leggen wat ClickBank nou werkelijk is...

ClickBank is eigenlijk niet meer dan een 'online bibliotheek', maar dan dus voor software (de 'tools') en 'Electronic books', oftewel E-Books en dat zijn dan weer info-boeken in een pdf-bestand en die kun je alleen lezen als je Adobe reader (kun je gratis downloaden) hebt...snappie? En die E-Books kun je dus gaan promoten (op écht allerlei manieren), nadat je je hebt aangemeld, je voert dan gewoon je Clickbank-naam in en dan wordt er automatisch een 'affiliate link' gegenereerd. En dat is dus de link van het product dat jij wilt gaan promoten en zodra mensen dan via jouw 'affiliate link' het product kopen, dan ontvang jij daar dus commissie voor, die variëerd tussen de 40 en 75 procent van wat het product kost!

Dús, als zo'n E-Book dan ergens tussen de $20.- en $197.- kost..., dan ontvang jij daar dus gewoon even plus minus $8.- tot $150.- aan commissie voor!!! En dan heb ik nog niet eens over de nóg duurdere producten die er beschikbaar zijn, zoals complete cursussen in E-Book-, CD-Rom- en daadwerkelijk boeken-formaat, die dan bij je worden thuisbezorgd voor de prijs van, hou je vast, $297.- tot wel $1500.-!!! Dus tel maar uit je winst...

Je vraagt je mischien af hoe je dat geld dan uiteindelijk in handen krijgt? Nou, hoofdzakelijk via PayPal en cheques. Nou hoor ik je denken: "Cheques (of PayPal)???" Laat ik je dit zeggen, PayPal is net zo makkelijk als online bankieren en tegenwoordig zelfs al in het Nederlands (is overigens een dochter-onderneming van eBay) en cheques, die komen gewoon met de post mee en die kun je dan vervolgens weer verzilveren bij je bank.

De Sns bank doet het voor zover ik weet heel snel, je hoeft niet eens te wachten tot zij (je bank) het geld hebben ontvangen van die Amerikaanse Bank, maar het wordt meteen op je rekening gestort. Houd er alleen even rekening mee dat die cheque niet meer dan 1000Euro waard is, want dan duurt het dus wél best lang , het is maar dat je het weet ;-)

Blogging2TheBank.com


Je kunt het bedrag overigens zelf instellen in je account van Clickbank, als je wilt dat ze de cheques bij $10.- uit moeten betalen of bij $100.- of....$1000.- wat jij wilt.


Ok, genoeg voor nu, nu eerst even wat Engelse informatie over wat ze er in het land van afkomst over te zeggen hebben.

Ik had deze tekst kunnen vertalen, maar dan was je toch vanzelf in de problemen gekomen, zodra je de wereld van 'Geld verdienen met je Blog' was 'ge-entered'...hihi. Sorry niet-engels-sprekende, maar het is gewoon niet anders.

Zoal gezegd, hieronder dus even wat tekst, tips en tricks over hoe geld te verdienen met je Blog...

Blogging2TheBank.com

Labels:

3 Comments:

Blogger De auteur said...

Interessante materie, maar ik zou wel [Nieuwschierig] vervangen in onderstaande zin door [nieuwsgierig]. Succes met je blog!

Nieuwschierig geworden? Nou, waar ik het dus over heb is PLR Pro..."Because .......

11:02 PM  
Blogger ;-) said...

Lukt me aardig met http://spaarrentes.blogspot.com/

9:53 PM  
Blogger Unknown said...

Interessante materie, maar ik zou wel [zowieso] vervangen door [sowieso]. Succes met je blog!

11:04 AM  

Post a Comment

<< Home

Joel's Monthly Adsense Templates Membership Program.
Link With Us - Web Directory Blog Flux Directory blog search directory Blogion.com - the definitive blog directory blogoriffic.com
Top Marketing/SEO Blogs

© 2006 copyright verdien-geld-met-je-blog.blogspot.com - Een "Verdien geld met je Blog" Info-Blog.
High PageRank Directory